We're delighted to see the progress of this outbuildings project in Cambridgeshire.

This is phase two of the works at The Butts. The brief was to create a courtyard like environment away from the house which encompasses three outbuildings. An old stable block will be replaced with a new timber clad garden store. The existing annex will be refurbished to accommodate pool facilities, games room and guest suite. As well as the refurbishment of the existing garage. All three will be enclosed by a feature flint wall that will aide circulation around the site by guiding you towards the house as visitors come up the driveway.

We look forward to seeing the work completed in the coming months.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
Award-winning architects London Cambridge residential offering a personalised sustainable service