THE BUTTS

CRISHALL, CAMBRIDGESHIRE

Having already worked with Snell David in completing their London home, the client asked us to rethink and add the same quality to their country house.

The house had previously been extended incorporating a rarely used conservatory and a large kitchen/breakfast space, which did not make the most of the fabulous views across sloping lawns to the church.

The client's brief was to replace the outdated conservatory with a more useable ‘garden room’ to open up the views of the garden and church from the family kitchen/breakfast room. The proposals express the new works with aluminium framing and contemporary glazed screens. Now that this has been successfully complete, Snell David have been asked to work on alterations to the outbuildings which include an annex, a sports/games room, pool changing and a new storage barn.

VIEW SIMILAR PROJECTS

Show More
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Houzz - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© Snell David Architects